web analytics
info@huurdertje.nl

LEFIER BEDANKT HUURDERS VAN DE SPORTLAAN EN DE PLATAANLAAN

LEFIER BEDANKT HUURDERS VAN DE SPORTLAAN EN DE PLATAANLAAN

Vanaf december 2020 tot april 2021 heeft de firma Paas, in opdracht van Lefier, de huurwoningen vanaf Beukenlaan t/m kruising Sportlaan/Parklaan en de Plataanlaan voorzien van nieuwe isolatie.

Het dakbeschot en de vloer zijn geheel geïsoleerd en dit ging zoals iedere verbouwing/aanpassing met wat overlast gepaard. Maar de bewoners waren heel geduldig en de reacties na de aanpassingen zijn heel positief.

Uit dank voor de gebrachte overlast, heeft Lefier zaterdag 8 mei op diverse plekken containers neergezet om de buurt een fikse schoonmaakbeurt te geven. De bewoners namen hier dankbaar gebruik van en ook bracht het weer een ouderwetse gezelligheid in de buurt.

Ook werd iedere bewoner persoonlijk bedankt met een bloemetje.

Namens alle huurders van de Sportlaan en Plataanlaan willen wij als huurdersvereniging ” `t Huurdertje”, Lefier bedanken voor dit leuk initiatief en we hopen dat de gezelligheid die dit initiatief meebracht ook zo zijn vervolg krijgt en misschien als de corona voorbij is samen optrekken in deze buurt naar een schoon en opgeruimde straat waar iedereen trots op kan wezen.

Lefier en huurders Sportlaan en Plataanlaan bedankt voor het samen oppakken van dit project.

Namens  “ `t Huurdertje”