web analytics
info@huurdertje.nl

AAN DE HUURDERS DIE BERICHT HEBBEN GEKREGEN VAN LEFIER OVER EEN EENMALIGE HUURVERLAGING.

AAN DE HUURDERS DIE BERICHT HEBBEN GEKREGEN VAN LEFIER OVER EEN EENMALIGE HUURVERLAGING.

De belastingdienst heeft Lefier ingelicht over de huurders hun inkomen. Dit betreft niet het exacte bedrag, maar in welke categorie uw inkomen valt. Diegene die in 2019 een hoge huur hadden en een te laag inkomen, krijgen een eenmalige huurverlaging . Daar heeft u waarschijnlijk bericht over gehad van Lefier?

Als u die éénmalige huurverlaging krijgt, wordt dat niet automatisch aangepast op uw huurtoeslag. Voorkom dat u volgend jaar dit bedrag in 1 keer moet terug  betalen en pas dat aan bij de belastingdienst. Wij „ Het Huurdertje“ hebben hier inmiddels melding van gemaakt bij Lefier.