web analytics
info@huurdertje.nl

PRESTATIEAFSPRAKEN BORGER-ODOORN 2021-2024

PRESTATIEAFSPRAKEN BORGER-ODOORN 2021-2024

VOORWOORD

PRESTATIEAFSPRAKEN 2021

Vanaf januari dit jaar hebben wij deelgenomen aan het overleg over de prestatieafspraken voor het komende jaar 2021. Wij hebben als gelijkwaardige partner met Lefier en de gemeente afspraken gemaakt voor het komende jaar en de komende jaren. Lefier en de gemeente komen met een voorstel en dat wordt in de wet “Het Bod” genoemd. In het komende jaar worden deze afspraken  door alle partijen gemonitord of ze ook in werkelijkheid worden nagekomen en/of eventueel voor het jaar daaropvolgend opnieuw aangepast. De prestatieafspraken zijn vorige week door alle partijen goed bevonden en ondertekent. Op deze site kunt u de prestatieafspraken bekijken.

Wij hebben voor het komende jaar als prestatieafspraak afgesproken onder het hoofdstuk bijzondere doelgroepen “Leefbaarheid” . Elders op deze site vind u hier ook een  apart artikel over.

Mochten er vragen over zijn of iets niet duidelijk is, stuur dan even een mail naar het info adres op deze site.

Prestatieafspraken Borger-Odoorn 2021-2024 ZONDER ONDERTEKENING_WEBVERSIE