web analytics
info@huurdertje.nl

OVERLAST

OVERLAST

OVERLAST

Het mooie weer is amper begonnen en de coronavoorschriften zijn net versoepelt en dan vliegen sommige mensen helemaal uit de ban.

Als dit niet leidt tot overlast is daar niets mis mee. Iedereen heeft er recht op en behoefte  aan om zich na de afgelopen roerige tijd en waar je eigenlijk in je eigen huis opgesloten zit, even  de “vrijheid” te proeven. Dat voelt zo fijn.

Helaas zijn er personen, die dan denken dat ze alleen op de wereld zijn en geen rekening houden met hun buren. Knalvuurwerk en het stoken van vuur in een woonwijk, waar alle honden en katten heel bang worden en de buren naar binnen moeten en ramen en deuren moeten sluiten wegens stankoverlast en de buurt op een gegeven moment blauw van rook staat is geen vrijheid meer genieten. Misschien voor hen zelf, maar niet voor hun buren.

Mocht u ook geconfronteerd worden door uw mede buren (huurders), dat ze op zo een dusdanige manier hun vrijheid vieren  en u niet van uw vrijheid kunt genieten door toedoen van hen? Maak dan een melding via het klachtenformulier van Lefier (https://www.lefier.nl/ik-huur/mijn-buurt/formulier-overlastwoonfraude-melden/) maar bel ook de politie. Alleen dan kan Lefier wat voor u en uw buurt betekenen.

Henk Kruize

Voorzitter “Het Huurdertje”