web analytics
info@huurdertje.nl

Thuiskompas: de website voor alle woningzoekenden in Drenthe

Thuiskompas: de website voor alle woningzoekenden in Drenthe

Vanaf 28 april is het zo ver, dan is Thuiskompas dé plek voor alle woningzoekenden in Drenthe om een sociale huurwoning te vinden. In de afgelopen jaren hebben wij daar samen met andere huurdersorganisaties en alle Drentse corporaties hard aan gewerkt. We zijn er blij mee dat ons dit samen is gelukt. Maar er verandert wel een en ander, let dus goed op.
Activeer uw nieuwe account In de week van 28 april ontvangt u een e-mail van Thuiskompas. Via de link in die e-mail controleert u de gegevens en activeert u het nieuwe account. U behoudt dan uw inschrijftijd.

Bent u ingeschreven bij meerdere corporaties? Let dan goed op! Als u bij meerdere woningcorporaties als woningzoekende staat ingeschreven, krijgt u voor elke inschrijving een e-mail. Let goed op! In de e-mail staat de datum van inschrijving. U moet vanuit de email met de oudste inschrijving, uw account activeren. Die inschrijftijd gaat dan over naar Thuiskompas.
Een voorbeeld U staat vanaf 1 januari 2017 ingeschreven bij Woonconcept. En vanaf 2 juni 2010 bij Domesta. Dan moet u het account vanuit de e-mail met de inschrijfgegevens van Domesta activeren. U staat dan bij Thuiskompas ingeschreven met de inschrijfdatum 2 juni 2010.

Waarom Thuiskompas? Met uw inschrijving op Thuiskompas kunt u reageren op het aanbod van alle aangesloten corporaties. Waar u eerst bij de betreffende corporatie ingeschreven moest zijn om te reageren op de woningen, kunt u nu met één inschrijving reageren op alle woningen. Dat biedt u overzicht, gemak en de kans om in een groter gebied te zoeken. Actium, Domesta, Stichting Eelder Woningbouw, Lefier, Woningstichting De Volmacht, Woonborg, Woonservice en Woonconcept en hun huurdersorganisaties zijn aangesloten bij Thuiskompas.