web analytics
info@huurdertje.nl

NIEUWS VAN LEFIER

NIEUWS VAN LEFIER

Mijn naam is Elles Dost en ik ben sinds 1 januari de nieuwe bestuurder van Lefier. Ik ben geboren en getogen in Winschoten, waar ik tot mijn dertigste heb gewoond.

Op dit moment woon ik met mijn man en 15-jarige dochter in een monumentale boerderij in Oudeschans. Dat betekent dat ik het me niet kan permitteren om in het weekend ‘ de bestuurder’ uit te hangen. Nee, in het weekend moet er ook gewerkt worden om zowel het huis als de tuin er een beetje ordentelijk uit te laten zien. Kortom, hakken uit, laarzen aan en zwoegen maar.

Nadat ik rechten heb gestudeerd in Groningen ben ik al vrij snel actief geworden in de corporatiesector en wel in Drenthe en Groningen. Dit maakt dat het werkgebied van Lefier mij niet vreemd is. Ik voel mij er zeer thuis en ben blij dat ik mij mag inzetten om ervoor te zorgen, dat mensen met een bescheiden inkomen of zij die ondersteuning nodig hebben, goed en betaalbaar kunnen wonen. Dat doe ik niet alleen, maar samen met alle medewerkers van Lefier die zich ook dagelijks met hart en ziel voor dit doel inzetten. En laten we vooral niet de belangrijke bijdrage van de huurdersorganisaties vergeten. Hierdoor weten we nog beter wat er speelt en wat u belangrijk vindt. Ik kijk ernaar uit u wellicht ergens de komende tijd te ontmoeten.

Hartelijke groet,
Elles Dost